Waar

Provincie Noord-Holland
Stad Santpoort-Noord
Locatie Café De Wildeman (Hoofdstraat 142)

Details

Speelsoort Rapidschaak
Inschrijfgeld

€ 20 p.p.

Prijzen

Het totale prijzenfonds bedraagt € 800 met een 1e prijs van € 250. Daarnaast zijn er in diverse ratingcategorieën geldprijzen en prijzen in natura te winnen. Ook is er, bijna voldoende aanmeldingen, een jeugdprijs.

Categorie Jeugd, Senior,
Speeltempo 15 minuten

Wanneer?

Startdatum 30-07-2023
Einddatum 30-07-2023
Aanvang

10:00 – 10:20 Aanmelden

Prijsuitreking

16:45 – 17:15 Prijsuitreiking


Organisatie

Bond Noord-Hollandse Schaakbond (NHSB)
Club S.V. Santpoort
Contact

Rob de Roode

E-mail
[email protected]
Tel. Nr.

06 2898 4000

Homepage https://www.schaakclubsan

Ratingverwerking

Voor KNSB rating? Nee
Voor FIDE rating? Nee

Details:

Zondag 30 juli organiseert Schaakclub Santpoort voor de 10e keer het Santpoortse kroeglopertoernooi. Het toernooi zal net als alle voorgaande edities plaatsvinden tijdens de Santpoortse feestweek. Al rondlopend door en schakend in Santpoort kunnen schakers meegenieten van het feestgedruis. Liefhebbers kunnen na afloop natuurlijk nog wat gaan eten in het dorp en ’s avonds meegenieten van de live muziek op de diverse podia.

Het kroeglopertoernooi wordt gespeeld in duo’s en telt 7 rondes (de eerste 6 rondes na-ijlend Zwitsers, de laatste ronde op basis van de werkelijke stand). Het speeltempo is 15 min. p.p.p.p. Er zijn diverse geldprijzen en prijzen in natura te winnen. Niet alleen voor de top van het klassement maar ook in diverse ratingcategorieën (met dank aan de vele sponsorende ondernemers in het dorp).