Waar

Provincie Groningen
Stad Groningen
Locatie Forum Nieuwe Markt 1 9712 KN Groningen

Details

Speelsoort Rapidschaak
Inschrijfgeld

10 Euro, ChessFellow Premium leden 1 euro

Prijzen

Zie overzicht op www.citymasters.com

Categorie Jeugd, Senior, Meerdaags,
Speeltempo -Geen tempo-

Wanneer?

Startdatum 24-11-2021
Einddatum 19-12-2021
Aanvang
Prijsuitreking

Organisatie

Bond KNSB / Overig
Club -Geen-
Contact

Niek Verweij

E-mail
[email protected]
Tel. Nr.

0639 786 834

Homepage http://www.citymasters.co

Ratingverwerking

Voor KNSB rating? Nee
Voor FIDE rating? Nee

Details:

In een CityMasters toernooi wordt middels het spelen van vierkampen bepaald wie de titel “CityMaster” van een stad een jaar mag dragen. Het toernooi is nadrukkelijk een toernooi voor iedereen, ook zonder rating mag je meedoen. Er wordt ingedeeld op alle speelniveaus, van beginner tot expert. We spelen finales voor de CityMasters, Runners Up, senioren (50 jaar en ouder) en dames (ChessQueens). Op de laatste speeldag zijn er 12 vierkampen waarin alle genoemde groepen vertegenwoordigd zijn. Ons uitgangspunt is dat iedereen – beginner of expert- deel kan nemen aan een finale en een aantrekkelijke prijs kan winnen.
Alle deelnemers hebben drie speelmiddagen (of avonden) tussen 24 november en 15 december. Je bepaalt zelf- samen met je tegenstanders -waar en wanneer je speelt. Als je je kwalificeert voor de finales is er een spetterende slotdag in Forum op zondag 19 dec.

In de eerste drie rondes staan Gezelligheid, Ontmoeten en Verbinden voorop, maar in de finales gaat het ook om de knikkers Alle supporters van de finalisten en deelnemers zijn op de finaledag natuurlijk welkom als publiek, maar ook om mee te feesten met de winnende finalisten.

Kijk voor meer informatie op www.citymasters.com