Waar

Provincie ZuidHolland
Stad Voorschoten
Locatie Buurthuis Alettahof, Aletta Jacobsplantsoen 9, 72253 RP Voorschoten

Details

Speelsoort Rapidschaak
Inschrijfgeld
Prijzen

4 plaatsen voor NK JCC-E

Categorie Jeugd,
Speeltempo -Geen tempo-

Wanneer?

Startdatum 14-03-2020
Einddatum 14-03-2020
Aanvang

12:45

Prijsuitreking

17:00


Organisatie


Ratingverwerking

Voor KNSB rating? Ja
Voor FIDE rating? Nee

Details:

Op verzoek van de jeugdcommissie van de LSB organiseert schaakclub S.V. Voorschoten op zaterdag 14 maart 2020 de viertallen-competitie voor clubteams t/m 10 jaar (E-categorie).

Aan deze competitie kunnen teams meedoen die bestaan uit jeugdleden van de schaakverenigingen van de LeiSB, indien zij ingeschreven zijn als lid van de KNSB. De deelnemers moeten geboren zijn in 2010 of later.

De speeltijd is 10 minuten per speler per partij plus 10 seconden extra tijd per zet. Er hoeft niet genoteerd te worden. Het aantal ronden dat wordt gespeeld is afhankelijk van het aantal deelnemende teams.

Aanmelding: de jeugdleiders van de LSB-verenigingen kunnen hun team(s) uiterlijk woensdag 11 maart aanmelden, per e- mail: [email protected] Bij aanmelding moet opgegeven worden: voor- en achternaam, geboortedatum, KNSBlidmaatschapsnummer en de bordvolgorde.

Net als vorig jaar zullen we spelen met een finale A-groep en een B-groep. De teams in de A-groep spelen voor de titel en de plaatsingsbewijzen voor het Nederlands Kampioenschap. Er zijn maar liefst 4 startbewijzen voor de landelijke JCC E omdat we al een jaren een grote opkomst hebben bij dit toernooi. Voor elk niveau is het leerzaam en de drempel om mee te doen is laag. Aarzel dus niet om met uw vereniging mee te doen.

P.S. In de speellocatie worden geen broodjes/tosti’s e.d. verkocht.

Met vriendelijke groet,
Roderick van Kempen
Schaakvereniging Voorschoten

* N.b. Deze tijdstippen zijn nog onder voorbehoud en afhankelijk van het aantal aanmeldingen!!