Details

Speelsoort Normaalschaak
Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld blijft € 25,00 voor het gehele toernooi. Betaling dient te geschieden op rekeningnummer: NL23 ABNA 0842 0192 19 t.n.v. J J A Poland.

Prijzen
Categorie Senior,
Speeltempo -Geen tempo-

Wanneer?

Startdatum 02-10-2019
Einddatum 04-12-2019
Aanvang

13:30

Prijsuitreking

Organisatie

Bond Noord-Hollandse Schaakbond (NHSB)
Club -Geen-
Contact

Jim Meij

E-mail
Tel. Nr.
Homepage http://

Ratingverwerking

Voor KNSB rating? Ja
Voor FIDE rating? Nee

Details:

Aan de wedstrijden om het Herfstveteranenkampioenschap kunnen spelers deelnemen die lid zijn van een bij de NHSB aangesloten vereniging en de leeftijd van 55 jaar hebben bereikt (Peildatum leeftijd is de datum waarop de eerste ronde wordt gespeeld). Het maximum aantal deelnemers is 80.

Indien plaats beschikbaar, staat het de wedstrijdleiding vrij om zowel jongere spelers als spelers toe te laten die niet voldoen aan de eis van het lidmaatschap van de NHSB. Deze spelers kunnen echter geen aanspraak maken op de titel Herfstveteranenkampioen. Alle deelnemers dienen een KNSB-relatienummer te hebben. Voor spelers zonder KNSB-rating/-lidmaatschap wordt 7,50 euro extra in rekening gebracht i.v.m. aanmelding voor het KNSB-ratinghouderschap.

Het toernooi zal plaatsvinden op 9 woensdagmiddagen om 13.30 uur te weten: 2 oktober, 9 oktober, 16 oktober, 30 oktober, 6 november, 13 november, 20 november, 27 november en 4 december.
! Let op 23 oktober geen schaken i.v.m. schaaktoernooi HWP Haarlem (Haarlemse Meesters).
Er zijn “vier” groepen; de toernooivorm is Zwitsers en je krijgt voor maximaal twee bye’s een halve punt per bye. Een derde bye of meer of een bye in de negende ronde levert geen punten op.
Het speeltempo per persoon is 1.30 uur met een increment van 30 seconden per zet vanaf zet 1.

Alle uitslagen worden doorgegeven aan de KNSB voor ratingverwerking.

Het inschrijfgeld blijft € 25,00 voor het gehele toernooi. Betaling dient te geschieden op rekeningnummer: NL23 ABNA 0842 0192 19 t.n.v. J J A Poland.

Inschrijving dient te geschieden door een mail te zenden naar [email protected]
Vermeld in de mail Uw naam, woonplaats, telefoonnummer(s), geboortedatum, KNSB relatienummer, en bij welke schaakclub u speelt.
Aan dit toernooi kunnen maximaal 80 schakers meedoen, inschrijving geschiedt op volgorde binnenkomst mail, wees er dus op tijd bij want Vol is Vol!