Waar

Provincie
Stad Amsterdam
Locatie Roelof Hartplein 2a, Amsterdam

Details

Speelsoort Normaalschaak
Inschrijfgeld

€ 30,-. Half geld voor (W)GM en (W)IM.

Prijzen

Het prijzengeld is mede afhankelijk van het aantal deelnemers. De top 4 in beide groepen ontvangt € 500, € 250, € 125, € 50 bij 110 deelnemers. Hiervan is gegarandeerd: € 450, € 225, € 125, € 50, ook bij minder deelnemers. Bij meer dan 110 deelnemers gaat al het extra inschrijfgeld in de prijzenpot.
Verder prijzen (onder andere beschikbaar gesteld door schaakwinkel Het PaardOpens in a new window) voor beste jeugdspeler (geboren in 2002 of later) € 25, beste veteraan (geboren in 1958 of eerder) boekenbon en de spektakelprijs boekenbon. Bij gelijk eindigen wordt het prijzengeld gedeeld. De eerste prijs wordt bepaald op basis van onderling resultaat, TPR, en daarna loting. De jeugdprijs wordt gedeeld. Bij de seniorenprijs geeft de (mate van) senioriteit de doorslag. Prijzen worden niet gestapeld, met uitzondering van de spektakelprijs.

Categorie Meerdaags,
Speeltempo -Geen tempo-

Wanneer?

Startdatum 25-10-2019
Einddatum 27-10-2019
Aanvang

19:30

Prijsuitreking

18:00


Organisatie

Bond Schaakbond Groot-Amsterdam (SGA)
Club De Arabesk
Contact
E-mail
Tel. Nr.
Homepage http://www.eijgenbrood.nl

Ratingverwerking

Voor KNSB rating? Ja
Voor FIDE rating? Nee

Details:

Vrijdag 25 tot en met zondag 27 oktober 2019 vindt de 33e editie van het Eijgenbroodtoernooi plaats. Er wordt gespeeld in Multifunctioneel Centrum Coenen-Lydia, de locatie van organiserende schaakvereniging Caïssa in hartje Amsterdam.

Er wordt gespeeld in twee groepen. Meer informatie over het toernooi (inclusief inschrijven) is te vinden onder Informatie op de website.

Aanmelden
Aanmelden voor spelers in de zaal op vrijdagavond tussen 18.45 en 19.15 uur. Zaterdagochtend tussen 8.45 en 9.15 voor de spelers die in de eerste ronde een bye hebben gehad. Let op de groepen: Groep A heeft een andere aanmeldtafel dan groep B.

Spektakelprijs
Ook dit jaar is er weer een spektakelprijs. Lever uw partij in bij de organisatie of wedstrijdleiding, dan zorgen wij voor de plaatsing op de website en dat de partij meedingt naar de speltakelprijs. Inleveren kan tot de start van ronde 6. De partijen van de laatste ronde tellen dus helaas niet mee.

Organisatie
De organisatie bestaat uit: Robbert van het Kaar, Abe Willemsma, Lucie van der Vecht, en Elwin Osterwald.
De wedstrijdleiding is in handen van Eric Roosendaal en Theo Weijers.