Waar

Provincie Zuid-Holland
Stad Naaldwijk
Locatie WSKO de Joannesschool Wollegras 31

Details

Speelsoort Rapidschaak
Inschrijfgeld

€ 5, maar voor KNSB (Scholieren)leden gratis

Prijzen

Er zijn per groep individuele prijzen en drie prijzen voor de beste schoolteamscores.

Categorie Jeugd,
Speeltempo -Geen tempo-

Wanneer?

Startdatum 03-04-2019
Einddatum 03-04-2019
Aanvang

13.00 uur

Prijsuitreking

16.15 uur


Organisatie

Bond Haagse Schaakbond (HSB)
Club -Geen-
Contact

Ard Dekker

E-mail
Tel. Nr.

0623928006

Homepage http://www.westlandschaak

Ratingverwerking

Voor KNSB rating? Nee
Voor FIDE rating? Nee

Details:

Basisscholiere van de groepen 3 t/m 5 uit Westland, Hoek van Holland en Midden-Delfland kunnen meedoen aan dit 4e Westlands Schaak Kampioenschap Basisonderwijs schoolteams groepen 3 t/m 5 (WSK345).
Het is een individueel toernooi waarbij alleen tegen kinderen uit dezelfde groep wordt gespeeld, maar nog belangrijker is de schoolteamscore die wordt bepaald door de totaalscore van de beste 15 van maximaal 20 leerlingen van één school. De nummers 1 en 2 mogen 22 juni a.s. meedoen aan het Nederlands Kampioenschap in Utrecht.
Dankzij sponsoring door Lohuis Lighting & Energy (www.lohuislighting.nl) is deelname gratis voor (scholieren)leden van de KNSB. Anders is de bijdrage € 5,00, maar daarvoor krijg je dan ook een scholierenlidmaatschap van de KNSB, incl. een jaaraccount van Chessskid (www.chesskid.com) dat na een jaar automatisch vervalt.
Aanmeldingen kunnen voor 28 maart a.s. worden gemaild naar Ard Dekker ([email protected]). Daarbij graag vermelden: voor- en achternaam, j/m, geboortedatum, e-mailadres en groep en naam van de school.