Vechtstreek Rapid Toernooi

Waar

Provincie Utrecht
Stad Utrecht
Locatie Sociëteit "De Vereeniging" Mariaplaats 14

Details

Speelsoort Rapidschaak
Inschrijfgeld

12,50 euro, slechts 10 euro indien voor 1 februari het inschrijfgeld wordt overgemaakt op rekening nummer NL36RABO 0304611611 tnv schaakvereniging Vegtlust onder vermelding van Vechtstreek toernooi, naam en speelsterkte (ELO) of huisschaker.

Prijzen

Zoals gebruikelijk zijn er diverse geldprijzen te winnen in diverse (rating)categorieën. De hoogte van de prijzen is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Categorie Senior,
Speeltempo

20 minuten per persoon per partij


Wanneer?

Startdatum 16-02-2019
Einddatum 16-02-2019
Aanvang

10:30 uur

Prijsuitreking

17:00 uur


Organisatie

Bond Stichts-Gooise Schaakbond (SGS)
Club Vegtlust
Contact

Rudie Aalders

E-mail
[email protected]
Tel. Nr.
Homepage https://www.schaakclubveg

Rating

Voor KNSB rating? Nee
Voor KNSB jeugdrating? Nee
Voor FIDE rating? Nee

Details:

Vechtstreektoernooi 2019

Op zaterdag 16 februari 2019 organiseren schaakvereniging Vegtlust en Sociëteit ”De Vereeniging” editie 2019 van het traditionele Vechtstreektoernooi. Het wordt weer een mooie dag met boeiende gevechten op de 64 velden, afgewisseld met gezellig en ontspannen verpozen tussen de partijen door!

Dit leuke toernooi is niet alleen voor ervaren clubschakers, maar ook voor huisschakers die elkaar in een aparte poule zullen treffen.

Gelet op de speellocatie heeft komende editie geen jeugdtoernooi, maar serieuze jongeren vanaf 12 jaar zijn van harte welkom om mee te spelen met de volwassenen!

We spelen zeven ronden Rapidschaak met 20 minuten bedenktijd per persoon per partij. Zoals gebruikelijk zijn er diverse geldprijzen te winnen in diverse (rating)categorieën. De hoogte van de prijzen is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Het Vechtstreektoernooi vindt plaats in de stijlvolle Sociëteit ”De Vereeniging” aan de Mariaplaats 14 te Utrecht (slechts 3 minuten lopen van het Centraal Station!). Aanmelden voor deelname kan tot vrijdag 15 februari 2019 (sluiting 18:00 uur) op www.vegtlust.nl

Het inschrijfgeld is inclusief één consumptie, een aandenken aan het toernooi en borrelhapjes in de loop van de middag.

Op de dag van het toernooi verwachten wij u tussen 9:45 en 10:15 uur voor inschrijving en betaling, waarna het toernooi start om 10:30 uur. Het einde van het toernooi ligt zo rond de klok van vijf uur.

Schaakvereniging Vegtlust en Sociëteit "De Vereeniging" heten u van harte welkom!