Waar

Provincie Zuid-Holland
Stad Naaldwijk
Locatie Ontmoetingskerk, Anjerlaan 47

Details

Speelsoort Rapidschaak
Inschrijfgeld

5 euro

Prijzen

Veel

Categorie Jeugd,
Speeltempo -Geen tempo-

Wanneer?

Startdatum 02-03-2018
Einddatum 02-03-2018
Aanvang

10.30

Prijsuitreking

16.00


Organisatie

Bond Haagse Schaakbond (HSB)
Club -Geen-
Contact

Ard Dekker

E-mail
Tel. Nr.

0623928006

Homepage http://www.schaakmatwestl

Ratingverwerking

Voor KNSB rating? Nee
Voor FIDE rating? Nee

Details:

Het toernooi begint voor de groep t/m 12 jaar om 10.30 uur en voor de groep 13 t/m 16 jaar om 13.00 uur. Om 16.00 uur worden de prijzen uitgereikt door sponsor ADNU Accountants & Adviseurs. Het is vooral een persoonlijk kampioenschap. Daarnaast bepalen de beste vier deelnemers in de leeftijdsgroep t/m 12 jaar van elke basisschool welke school de wisselbeker gaat winnen.

Iedereen die op 2 maart a.s. nog geen 17 jaar is en in het Westland, Midden-Delfland of Hoek van Holland woont of op school zit, is van harte uitgenodigd voor dit schaakfestijn. Het maakt niet uit of je goed kunt schaken of net de loop van de stukken hebt geleerd, want na de voorronde (in de ochtend) wordt iedereen (in de middag) ingedeeld in een groep met tegenstanders van gelijke sterkte. In elke groep zijn prijzen te winnen.

Dankzij sponsor ADNU Accountants & Adviseurs (www.adnu.nl) krijgt iedere deelnemer, naast een leuke en sportieve dag, een gratis consumptie en een aandenken.

Graag het inschrijfformulier via de scholen uiterlijk woensdag 14 februari a.s. per e-mail ([email protected]) indienen. Bezorgen kan ook: Ard Dekker, Van Koppenweg 19, 2672 EG te Naaldwijk. Rechtstreekse opgave is eveneens mogelijk, liefst per e-mail.

Zie www.schaakmatwestland.nl (onder jeugd) voor een verslag en foto’s van vorige jaren.

De school en de deelnemers (mits het e-mailadres is ingevuld) ontvangen voor de voorjaarsvakantie nog een persoonlijke bevestiging!