Waar

Provincie Utrecht
Stad Utrecht
Locatie UTTCDuurstedelaan 14A

Details

Speelsoort Snelschaak
Inschrijfgeld
Prijzen
Categorie
Speeltempo -Geen tempo-

Wanneer?

Startdatum 16-06-2017
Einddatum 16-06-2017
Aanvang

09:30 uur

Prijsuitreking

17:30 uur


Organisatie

Bond KNSB / Overig
Club -Geen-
Contact

Simon Gribling

E-mail
Tel. Nr.
Homepage http://www.youtube.com/wa

Ratingverwerking

Voor KNSB rating? Nee
Voor FIDE rating? Nee

Details:

Voor de tiende keer wordt een Nederlands Kampioenschap Schafeltennis gehouden en wel op 17 juni 2017, wederom in Utrecht.

Globale opzet
Het NK Schafeltennis is een toernooi voor schakers die kunnen tafeltennissen en tafeltennissers die kunnen schaken. De winnaar krijgt de titel Schafeltenniskampioen van Nederland 2017.

Zaal open vanaf 8.30 uur.

Waar
Bij UTTC in Utrecht aan de Duurstedelaan 14A. In het gebouw geldt een rookverbod.
(voor een routebeschrijving zie: www.uttc.nl onder clubinfo). Parkeren is gratis.

Voor wie
Je moet qua tafeltennis het niveau van de camping ontstegen zijn en je moet kunnen snelschaken met behulp van een schaakklok.
Deelnemers dienen 12 jaar of ouder te zijn.

Omvang
Er is plaats voor maximaal 60 spelers. Gezien de verwachte belangstelling wordt aangeraden snel in te schrijven. Inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijfgeld.

Wedstrijdregels
Er worden 7 ronden gespeeld volgens een aangepast Zwitsers systeem. In elke ronde wordt één speler aan één andere speler gekoppeld. Deze twee spelen twee schaakvluggertjes van 5 minuten p.p. (volgens de KNSB regels) én vier tafeltennisgames tot de 11 (volgens de NTTB regels). Zowel bij het schaken als bij het tafeltennissen zijn 4 punten te verdienen, zodat een ronde om 8 punten gaat.

Prijzen (onder voorbehoud; afhankelijk van het aantal deelnemers)
In euro
1e prijs 150
2e prijs 75
3e prijs 40

Afhankelijk van het aantal deelnemers zijn er ook prijzen beschikbaar voor de beste jeugdspeler (tot en met 18 jaar) en voor de beste schaak- en tafeltennisprestatie.

Inschrijfgeld
De eigen bijdrage van de deelnemers bedraagt € 20. Voor deelnemers tot en met 18 jaar bedraagt de eigen bijdrage € 12,50. Dit bedrag moet vóór het toernooi ontvangen zijn op ING rekening NL90INGB0005467648 van S.Gribling te Utrecht.

Aanmelden
Uitsluitend schriftelijk bij Simon Gribling (NIEUW MAILADRES: [email protected]) onder vermelding van schaakrating en tafeltennissterkte. Je krijgt binnen twee weken na aanmelding een bevestiging van deelname toegestuurd (via de mail).